Menu Zavřeno

Sbírka pro MŠ v Opavě

Milí rodiče a příznivci školy,

obracíme se na vás s prosbou o pomoc. Povodeň, která postihla Opavu, se dotkla také nás, a proto jsme se rozhodli, že bychom chtěli také pomoci a uspořádat sbírku. Z nejvíce postižené oblasti, jsme si vybrali MŠ Mostní a MŠ Sadovou, které byly povodní nejvíce zasaženy. Kontaktovali jsme paní učitelky a zeptali se, co by děti nejvíce potřebovaly. Jelikož jsou obě školky hodně zasaženy, budou se stěhovat do náhradních prostorů, do kterých si mohou vzít pouze pár hraček a her.

Proto bychom vás chtěli poprosit, zde byste se také této sbírky nezapojili. Děti přišly o všechny pastelky, fixy, výkresy, barevné papíry, krepové papíry, plastelínu, lepidla, štětce, omalovánky. Zkrátka o všechen výtvarný materiál, ze kterého by mohly společně tvořit. A právě s tímto výtvarným materiálem bychom jim i s vašim přispěním chtěli pomoci.

Sbírka se uskuteční od 23. 9. a potrvá do 30. 9. Pokud byste chtěli jakkoli přispět, ať žáci zakoupené výtvarné potřeby přinesou v daném termínu do školy a odevzdají třídnímu učiteli, popř. doneste darované výtvarné potřeby do kanceláří vedení školy.

Předem děkujeme za pomoc a doufáme, že aspoň tímto dětem i paní učitelkám pomůžeme a opět jim vykouzlíme úsměv na rtech.

 

Za celý kolektiv ZŠ Mladecko

Mgr. Lucie Mausová, ředitelka školy